Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
sebastian20 (7390 niezalogowanych)
38 Postów
Nowicjusz
skoro dopiero teraz się zalogowalam na to forum to chyba to nie zbrodnia że prosze o pomoc w znalezieniu pracy ....ludzie co z wami ?????ale znieczulica
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
Każdy ma prawo do lepszego życia itd, w tym bardzo dobrze was rozumiem.
Ale....
Szukanie pracy 2 miesiące?
Tylko w Norwegi czy moze w całej Europie?
Bo jeśli tylko tu to popelniacie poważny błąd, i jak dlamnie tak naprawdę chodzi wam tylko i wyłącznie
O ilośc pieniędzy
Jeżeli sie mylę chętnie udziele paru odpowiedzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
to teraz niech ktoś mnie oświeci jak mozna pomóc komuś znaleźć prace? jesteście w PL i szukacie pracy tyle co o was wiadomo, a tu jest pełno ludzi na miejscu szukających pracy. mamy pełno znajomych, rodzine którzy chętnie by tu przyjechali do pracy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
38 Postów
Nowicjusz
Posłuchaj straciłam prace w Polsce z powodu upadku zakładu pracy ...mój partner również mamy na utrzymaniu dziecko więc co mamy robić pracujemy dorywczo w Polsce gdzie tylko się da oprócz tego wysyłamy cv .nie jesteśmy ludzimi którzy gardzą praca chcemy po prostu żyć ...była bym wdzięczna za udzielenie wskazówek ..pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
38 Postów
Nowicjusz
dobra nie rozmawiam więcej z Tobą bo widze ,że nie wiele można uzyskac od takiego człowieka jak TY ....ciekawe czy za pare lat nie będzie my po przeciwnej stronie barykady i to ja ci napisze bujaj sie ......życze powodzenia ...i szczęscia na przyszłośc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
heka napisał:
Posłuchaj straciłam prace w Polsce z powodu upadku zakładu pracy ...mój partner również mamy na utrzymaniu dziecko więc co mamy robić pracujemy dorywczo w Polsce gdzie tylko się da oprócz tego wysyłamy cv .nie jesteśmy ludzimi którzy gardzą praca chcemy po prostu żyć ...była bym wdzięczna za udzielenie wskazówek ..pozdrawiam

Lecz nadal nie odpowiedzialas na moje pytanie
Jakie macie wykształcenie,doswiadczenie oraz języki obce?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
38 Postów
Nowicjusz
mój partner jest grafikiem pracowal w zawodzie 8 lat ...ja jestem kucharką taki mam zawód pracowałam 7 lat w zawodzie j.angielski w mowie i piśmie w sposób dobry ..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
No już cos bliżej
Ale pytanie szukaliscie w Uk ?
Ja naprawdę doradze tylko powiedz czy tylko Norwegia was interesuje?
Jako kucharka z ang masz jakieś szanse na prace.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
agnieszka xxx
(aga250)
Wiking
heka napisał:
mój partner jest grafikiem pracowal w zawodzie 8 lat ...ja jestem kucharką taki mam zawód pracowałam 7 lat w zawodzie j.angielski w mowie i piśmie w sposób dobry ..

www.jobexpress.pl/oferta/83455/Kucharz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Nie jestes pierwsza z ta zenujaca manipulacja. Prawda jest taka, ze nikt juz tu sie na to nie lapie. Z duzym prawdopodobienstwem mozna zalozyc, ze po poludniu zaczniesz zlorzeczyc rozmówcom.

Ktos juz ci powiedzial, ze na forum pracy nie znajdziesz. To prawda i trzymaj sie tego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok